Kom je spelen op vrijdag 3 april op onze Grote Peuterdag?

Is uw kind al bijna toe aan de echte school? Een grote peuter die wil spelen en leren, samen met andere kinderen? Met de hele klas zingen en mooie tekeningen maken? Er is volgend schooljaar nog plek op onze school!

Kom kijken op OBS de Octopus!

Wij zetten vrijdagochtend 3 april 2020 van 09.00 tot 11.30 uur de deur voor u open.

De hele ochtend worden er rondleidingen gegeven door onze oudste leerlingen en is er mogelijkheid in de klassen te kijken, sfeer te proeven en vragen te stellen. De koffie/thee en limonade staat voor u klaar. U bent van harte welkom, van tevoren aanmelden is niet nodig.

Er is tijdens deze gezellige ochtend voor uw peuter volop gelegenheid te spelen of liedjes te zingen met Bob en Bella. Bob en Bella geven een interactieve peutervoorstelling op onze school. Daar wilt u toch ook met uw peuter bij zijn?

Deel met