Grote Peuter Dag

Vrijdag 6 april Grote Peuter Dag op alle basisscholen van OOZ

“Is uw kind al bijna toe aan de echte school? Een grote peuter die wil rennen en klimmen, samen met andere kinderen? Heerlijk met de neus in de prentenboeken. Met de hele klas liedjes zingen en mooie tekeningen maken? De eerste cijfers en letters leren? Zichzelf en andere kinderen leren kennen? Voor je er erg in hebt is het al zover en gaat uw kind naar groep 1 van de basisschool. Een grote stap! Wat gaat hij daar allemaal ontdekken en leren? En wat is een fijne en goede school?”

Kom kijken op de basisscholen van OOZ!
Om ouders en hun kinderen te helpen een fijne school te kiezen, zet OOZ (Stichting Openbaar Onderwijs Zwolle en Regio) op vrijdagochtend 6 april van 09.00 tot 11.30 de deuren open van al haar basisscholen. Tijdens de Grote Peuter Dag kunnen kinderen ontdekken, spelen, knutselen in en rondom de basisscholen. Ouders, verzorgers, opa’s en oma’s mogen allemaal meekomen naar de Grote Peuter Dag. Zij mogen meedoen, kunnen de school bekijken en vragen stellen aan leerkrachten en directie. Op de Grote Peuter Dag kunnen zij zich uitgebreid laten informeren zodat er een fijne en goede school gekozen kan worden die helemaal bij het kind past. Een belangrijk moment dus voor peuters en hun ouders die op zoek zijn naar een goede basisschool!

De scholen van OOZ
Tot OOZ behoren meer dan twintig openbare basisscholen in Zwolle, Ommen, Hattem, Dalfsen, Nieuwleusen en Lemelerveld. Al deze basisscholen van OOZ zijn uniek. Door de ligging, het mooie gebouw, het onderwijsprogramma, en vooral door de leerkrachten, alle leerlingen en ouders op de school. Onderwijs doe je immers samen. Onderwijs op de scholen van OOZ gaat uit van een solide basis en kennis, durven dromen en een open blik naar ontwikkelingen in de toekomst!

Meer informatie over de Grote Peuter Dag: www.grotepeuterdag.nl
Facebook: www.facebook.com/GrotePeuterDag
Twitter: www.twitter.com/GrotePeuterDag

De basisscholen van OOZ die deelnemen aan de Grote Peuter Dag zijn:

Zwolle: De Werkschuit, De Wieden, De Campherbeek, De Parkschool, De Springplank, De Toonladder, Het Festival, De Krullevaar, De Schatkamer, Supernova, De Oosterenk, De IJsselhof, De Markesteen, De Marshof, Montessorischool en De Octopus.

Dalfsen: De Bonte Stegge
Hattem: Het Palet en De Vlonder
Lemelerveld: Heidepark
Nieuwleusen: De Tweemaster
Ommen: De Dennenkamp, Nieuwebrug en Het Palet

Deel met