Muzikaal Prentenboek: peuteractiviteit

Woensdag 27 oktober: Mama kwijt

Kleine uil valt uit zijn nest, en dan is hij zijn mama kwijt. Eekhoorn zal hem wel even helpen, maar dan moet de kleine uil wel de juiste aanwijzingen geven. Dat valt nog niet mee

Samen met je kind genieten van een sfeervol prentenboek. Voorlezen en muziek maken bij grote, schitterende platen. En blijf vooral niet stil zitten! Want samen muziek maken is heel gezellig. Speel mee op eenvoudige instrumenten, zing kinderliedjes uit volle borst en dans met kleurrijke materialen. Zo wordt samen lezen wel héél leuk!

Doe je samen met je peuter mee?

Daniëlla Snijders, consulent muziek van Doomijn Kinderopvang weet kinderen op een bijzondere manier te boeien. Voorlezen en muziek combineert zij tot een uitdagende, speelse activiteit. In een veilige sfeer met veel aandacht voor de kinderen.

Wanneer:
woensdag 27 oktober
Locatie:

In de onderbouwhal van de Octopus

Kosten:
€ Gratis