Peuteryoga 24 maart

Peuteryoga is voor peuters tussen de 2 en 4 jaar. Yoga, dans, muziek, expressie, bewegen en vooral samen plezier maken staan centraal.

De yogalessen hebben meestal een thema dat centraal staat, zoals lenteyoga, kikkeryoga, jonge dieren, bijenyoga of paasyoga.

Benieuwd? Meld jouw peuter dan snel aan!

Praktische info

De peuteryoga is op vrijdagochtenden van 9.45 uur tot 10.30 uur. Wilma Dahles van Yoga Enzo Zwolle geeft de lessen in het speellokaal van OBS de Octopus. Vanaf 9.30 uur kun je koffie en thee pakken en zijn jullie van harte welkom op school!

Je kunt met een losse les meedoen of je voor het hele blok opgeven. Per les betaal je 3 euro. Doe je met alle 6 lessen mee dan betaal je €15,00. Bij de deur van het speellokaal staat een potje waar je het geld (contant) in kunt doen. Is meedoen financieel lastig? Laat het gerust even aan ons weten! Meedoen vinden we belangrijker dan jouw bijdrage.

Meer informatie en aanmelden

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met onze administratie, bereikbaar op maandag en dinsdagochtend via 038 – 460 44 67. Direct aanmelden? Stuur dan een e-mail naar administratie-octopus@ooz.nl of vul het formulier hiernaast in. Per workshop kunnen er 15 peuters meedoen.
Wacht niet te lang, want vol is vol!

Wanneer:
vrijdag 24 maart - vrijdag 24 maart
Locatie:

In het speellokaal van de Octopus

Kosten:
€ 15 euro per 6 lessen; 3 euro voor een losse les
Maximaal aantal deelnemers:
15
Aanmelden:
Zet in mijn agenda